Mai Multe Vizualizări

-15%

Caciula Rosia Montana

67.0000 RON
COD: RM01

Caciula din lana cu ciucure si "model in opturi"  este tricotată manual de una din cele 40 de femei din comuna Rosia Montana care fac acest lucru intr-un atelier organizat. La acest produse s-a lucrat aproximativ 10 ore.

Firul este  100% lana naturală si  provine de la oi crescute în Transilvania. Este tors într-un mic atelier din zona Brașovului, apoi transformat in caciula la Rosia Montana.

Preț normal: 79,00 RON

Special Price 67,00 RON

sau

În Stoc

Descriere

Coltul Romanesc.ro are in portofoliul de prieteni, pe care ii recomanda cu drag si incredere peste tot,  Made in Rosia Montana. Prima intreprindere sociala cu produse de lana din Romania - din inima unei localitati ai carei moti participa la protejarea patrimoniului cultural si natural pentru generatiile urmatoare. 30 de doamne din comuna Rosia Montana, din satele Tarina, Virtop, Balmosesti, Ignatesti, Gura Rosiei, Carpinia si Rosia Montana, tricoteaza si croseteaza cu drag tot felul de articole din fire naturale. O initiativa care incurajaza oamenii sa poarte lana pentru ca este ecologica, respira, absoarbe umezeala, nu tine rece daca este uda, nu devine urat mirositoare, este rezistenta la foc, se curata singura si este antibacteriala.

Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)