DOUA VORBE DESPRE NOI :)

Sunteti pe site-ul oficial coltulROmanesc.ro - un proiect umbrela, care pledeaza pentru consumul de produs romanesc si sustinerea micului producator local din zonele cu inalta valoare naturala.

Elementul central al proiectului este magazinul online www.coltulromanesc.ro, care isi doreste sa prezinte si reprezinte esenta si spiritul romanesc si se adreseaza unui vast segment de public din tara si strainatate. Un fel de targ online al produselor de poveste, facute cu sufletul si de mainile oamenilor!

Coltul Romanesc isi propune sa devina un nume de referinta in ceea ce priveste identificarea si prezentarea in cel mai cu rost, corect, si cald mod cu putinta a spiritului romanesc in lume. Pentru ca Arta de a darui incepe prin a cumpara de la tine de acasa, de la ai tai!

In magazinul online gasiti cel putin 15 producatori de referinta, prieteni, care acopera game gourmet, mestesugari (handemade de serie limitata sau unicat, obiecte de designer) arta populara sau moderna de inspiratie traditionala/romaneasca, obiecte vechi (de tip antichitati sau anticariat) carte, muzica ( CD uri) dichisuri, jucarii, suveniruri, cadouri, etc, Toate produsele pastreaza identitatea si povestea brandului producatorului, dar sunt puse in contextul Coltului Romanesc si stampilate/recomandate de noi.

Coltul Romanesc este mai mult decat un magazin online. In structura site-ului se vor regasi, in sectiunea Blog , povesti sau campanii, interviuri, recenzii, cronici de eveniment, un calendar al Portilor Deschise la producatorii care fac parte din proiect, detalii despre targuri si manifestari specifice, reportaje de calatorie, sugestii, material documentar, etc

www.coltulromanesc.com: site cu vânzare online de produse locale romanesti, coșuri de cadouri, povești, imagini, sunete, campanii, emoții călătoare, doruri, regăsiri. De fapt mai mult decât un magazin online, este un loc în care adunăm și dăm mai departe, prin lume, spiritul și esența Romaniei.  Doruri călătoare / varietate / pânze și povești / imagini / daruri / rost și rânduială / atenție la detalii / produs cinstit / produs sănătos / produs dichisit / produs eco / produs mândru / produs local / produs românesc / produs frumos ambalat / produs cu poveste / colț românesc / sănătate dulce / made in RO/ boutique / ospitalitate / vești bune de acasă la borcan sau în sticlă / amintiri tesute sau cusute / ambasadori ai bunului gust și ai gustului bun / sustinerea producatorilor locali / exercitii de sensibilitate / demonstratii de atitudine / cosuri de cadouri / Daruim lucruri frumos ambalate, cu un pic de suflet, o poveste, plus emotie care innobileaza.

Coltul Romanesc.ro este un proiect al Fundatiei pentru Educatie si Dezvoltare Locala Agapis, prin intermediul intreprinderii sociale Valea Barcaului SRL.