Mai Multe Vizualizări

Gem de mure 196 gr

14 RON
COD: AD007
Aroma delicata a murelor de padure ne face sa intelegem de ce aceste fructe sunt preferatele ursilor, incantandu-ne simturile prin contrastul dulce-acrisor si oferind organismului efectele benefice ale oxidantilor  (mure 76%, zahar 24%).                

 

14,00 RON
sau

În Stoc

Descriere

SES FRULECO HNV este o structură de Economie Socială înființată de Fundația ADEPT Transilvania - una dintre principalele organizatii din Romania care sprijina micii producatori locali, care a intreprins si incurajat activitati si proiecte pentru dezvoltarea sustenabilaa comunitatilor de mici fermieri, prin conservarea biodiversitatii. Astfel, aceasta a infiintat o unitate de procesare "Food Barn", pentru a le oferi micilor producatori un spatiu adecvat in care pot prelucra materiile prime din zona pentru a obtine produse facute dupa retete proprii.

„Produsele (gemuri, dulceturi, muraturi, siropuri) FRULECO reprezintă o gamă de produse românești din fructe sau legume cu grijă culese, atent selecționate, și procesate la scară mică, prin metode tradiționale, care permit o bună păstrare a aromei și culorii.

Conținutul redus de zahăr și absența altor aditivi alimentari folosiți de obicei în industria agro-alimentară, permite persoanei care se înfruptă din produsele acestea să descopere savoarea fructelor și legumelor proaspete.

Atunci când achiziționați un produs din gama FRULECO HNV nu veți consuma un simplu aliment ci veți deveni parte dintr-o rețea care susține practicile agricole cu impact scăzut asupra mediului, iar prin asta de fapt participați în construirea unei lumi mai bune!”

Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)