Mai Multe Vizualizări
Descriere
Informaţii
Informaţii adiţionale
Ce ne ofera?
Mierea cu cacao contine vitamimele A, complexul B, C, E, minerale esentiale: magneziu, calciu, fier, zinc, cupru, mangan si potasiu. De asemenea, este o sursa excelenta de omega 3 si omega 6 (acizi grasi esentiali pentru buna functionare a organismului).
Cum ne ajuta?
In lupta impotriva imbatranirii si stresului / benefica pentru stimularea functionarii sistemului imunitar / ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine la diabetic / ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare si a cancerului / impiedica formarea placii aterosclerotice /perfecta in curele de slabire / actioneaza ca un supresant al tendintei de formare al cheagurilor de sange /ajuta la consolidarea oaselor si scade tensiunea arteriala.
Mierea cu cacao recomandata de Coltul Romanesc este produsa de Sanatate Dulce in Transilvania, pe Valea Barcaului, in zona despre care John Akeroyd spunea ca se produce, probabil, cea mai buna miere din Europa, datorita biodiversitatii de aici. Miere 100% naturala in combinatie cu cacao pura de cea mai buna calitate. Materia prima de baza este luata direct de la producatori, fiind testata în prealabil, provine dintr-un mediu curat şi fara poluare. Apicultorii care o pregatesc, folosesc practici agricole traditionale si prietenoase cu albinele si mediul inconjurator.Tehnologia si echipamentele folosite in ambalarea produselor, corespund standardelor inalte de calitate si siguranta alimentara. Aspectul translucid al produsului se datoreaza tehnologiei de filtrare care permite filtrarea mierii fara a o incalzi la temperaturi mai mari de 35 grade (lucru care ar duce la pierderea proprietăților naturale și terapeutice ale mierii)
Cumparand mierea de pe Valea Barcaului, de la Sanatate Dulce, contribui in mod direct la educarea şi formarea profesionala a copiilor si tinerilor din mediul rural, la sustinerea micilor producatori locali si oferi o sansa pentru o viata mai buna membrilor comunitatii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugata.