Mai Multe Vizualizări

Miere cu cafea 280 g

15 RON
COD: VB009

Aroma cafelei care ne trezeste in fiecare dimineata nu a fost niciodata mai dulce! O crema dedicate tuturor iubitorilor de cafea dar si celor care ravnesc la acest viciu delicios. Asadar puteti sa va indulciti cafeaua  sau sa o inclocuiti cu aceasta minunata crema energizanta si sanatoasa!

15,00 RON
sau

În Stoc

Descriere
Ce ne ofera?
Mierea cu cafea contine vitaminele B3, E, PP, B1, B2, B9, minerale esentiale: sodiu, potasiu, iod, magneziu, fosfor, fier. Contine teofilina ( substanta cu efecte bronhodilatatoare), antioxidanti si cofeina.
Cum ne ajuta?
Ajuta la reglarea functiilor inimii / stimuleaza arderea caloriilor provenite din grasimi / poate avea si un ușor efect laxative / stimuleaza sistemul nervos / creste activitatea intelectuala /reduce temporar starea de oboseala / ajuta la mobilitatea muschilor / recomandat bolnavilor de astm / protejeaza impotriva bolii Parkinson / recomandat impotriva durerilor de cap.
 
Mierea cu cafea recomandata de Coltul Romanesc este produsa  de Sanatate Dulce in Transilvania, pe Valea Barcaului, in zona despre care John Akeroyd spunea ca se produce, probabil, cea mai buna miere din Europa, datorita biodiversitatii de aici. Miere 100% naturala in combinatie cu cafea pura, de cea mai buna calitate.  Materia prima de baza  este luata direct de la producatori, fiind testata în prealabil, provine dintr-un mediu curat şi fara poluare. Apicultorii care o pregatesc, folosesc practici agricole traditionale si prietenoase cu albinele si mediul inconjurator.Tehnologia si echipamentele folosite in ambalarea produselor, corespund standardelor inalte de calitate si siguranta alimentara. Aspectul translucid al produsului se datoreaza tehnologiei de filtrare care permite filtrarea mierii fara a o incalzi la temperaturi mai mari de 35 grade  (lucru care ar duce la pierderea proprietăților naturale și terapeutice ale mierii).

Cumparand mierea de pe Valea Barcaului, de la Sanatate Dulce, contribui in mod direct la educarea şi formarea profesionala a copiilor si tinerilor din mediul rural, la sustinerea micilor producatori locali si oferi o sansa pentru o viata mai buna membrilor comunitatii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugata.

Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)