Mai Multe Vizualizări

Miere cu chimen 280 g

15 RON
COD: VB010

Esentele tari si sanatoase se tin in boabele mici si pline de savoare ale chimenului, asa ca o lingurita din aceasta miere crema este sanatate curata! Ea se poate folosi u success si in bucatarie la fripturi sau pur si simplu ca o delicatesa speciala.

15,00 RON
sau

În Stoc

Descriere
Ce ne ofera?
Mierea cu chimen are un continut bogat de fier, zinc, calciu, potasiu lipide, glucide si vitaminele A, B3,B9, C, E si substante minerale: potasiu, calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, mangan, zinc.
Cum ne ajuta?
Reechilibrarea florei intestinale / calmarea durerilor de stomac / calmarea durerilor menstruale / activarea secretiei de lapte la proapetele mamici / ajuta impotriva arsurilor / ajuta in vindecarea simptomelor racelii, printre care si tusea /  are efecte benefice asupra bolilor de inima /  trateaza sanii umflati si inflamati / fluidifica secretiile bronsice;
 
Mierea cu chimen recomandata de Coltul Romanesc este produsa  de Sanatate Dulce in Transilvania, pe Valea Barcaului, in zona despre care John Akeroyd spunea ca se produce, probabil, cea mai buna miere din Europa, datorita biodiversitatii de aici. Miere 100% naturala in combinatie cu boabe de chimen de cea mai buna calitate.  Materia prima de baza  este luata direct de la producatori, fiind testata în prealabil, provine dintr-un mediu curat şi fara poluare. Apicultorii care o pregatesc, folosesc practici agricole traditionale si prietenoase cu albinele si mediul inconjurator.Tehnologia si echipamentele folosite in ambalarea produselor, corespund standardelor inalte de calitate si siguranta alimentara. Aspectul translucid al produsului se datoreaza tehnologiei de filtrare care permite filtrarea mierii fara a o incalzi la temperaturi mai mari de 35 grade  (lucru care ar duce la pierderea proprietăților naturale și terapeutice ale mierii).
 

Cumparand mierea de pe Valea Barcaului, de la Sanatate Dulce, contribui in mod direct la educarea şi formarea profesionala a copiilor si tinerilor din mediul rural, la sustinerea micilor producatori locali si oferi o sansa pentru o viata mai buna membrilor comunitatii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugata.

Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)