Mai Multe Vizualizări
Ce ne ofera?
Mierea cu ghimbir are un continut bogat de vitamin C, potasiu, fier, calciu si magneziu, mangan si fosfor, Vitamina E, fibre alimentare, vitamin B6.
Cum ne ajuta?
Proprietati importante si benefice asupra sistemului respirator, poate preveni aparitia racelii si poate reduce din forta acesteia / Calmeaza durerile de gat si raguselile / Reduce starile de greata si voma din timpul sarcinii, post operatorii, post chimioterapie sau cele cauzate de miscare (raul de masina) / Poate reduce nivelul colesterolului, regleaza presiunea sangvina, imbunatateste circulatia sangelui si previne blocarea arterelor / Efecte benefice in cazul migrenelor si durerilor menstruale / Rol antiinflamator si antioxidant / Nu se recomanda pentru copii sub 2 ani.
Mierea cu ghimbir recomandata de Coltul Romanesc este produsa de Sanatate Dulce in Transilvania, pe Valea Barcaului, in zona despre care John Akeroyd spunea ca se produce, probabil, cea mai buna miere din Europa, datorita biodiversitatii de aici. Miere 100% naturala in combinatie cu pudra bio de ghimbir de cea mai buna calitate. Materia prima de baza este luata direct de la producatori, fiind testata în prealabil, provine dintr-un mediu curat şi fara poluare. Apicultorii care pregatesc mierea folosesc practici agricole traditionale si prietenoase cu albinele si mediul inconjurator. Tehnologia si echipamentele folosite in ambalarea produselor, corespund standardelor inalte de calitate si siguranta alimentara. Aspectul translucid al produsului se datoreaza tehnologiei care permite filtrarea mierii fara a o incalzi la temperaturi mai mari de 35 grade (lucru care ar duce la pierderea proprietăților naturale și terapeutice ale acesteia).
Cumparand mierea de pe Valea Barcaului, de la Sanatate Dulce, contribui in mod direct la educarea şi formarea profesionala a copiilor si tinerilor din mediul rural, la sustinerea micilor producatori locali si oferi o sansa pentru o viata mai buna membrilor comunitatii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugata.