Mai Multe Vizualizări

Miere cu nuca si propolis 255 g

16 RON
COD: VB007

Crema speciala obtinuta din mixarea miezului de nuca macinat cu miere si cateva picaturi de propolis, creaza dependenta. Sanatos, natural, sursa fabuloasa de aminoacizi si proteina vegetala.

16,00 RON
sau

În Stoc

Descriere
Ce ne ofera?
Pe langa beneficiile mierii si a propolisului, nucile sunt o reala sursa de aminoacizii, proteine si au un continut ridicat de grasimi ( 55 – 60 %, cea mai mare parte a acestora fiind compuse din acizi grasi nesaturati). Acest mix este bogat in saruri minerale.
Cum ne ajuta?
Ne da un plus de energie / previne cresterea colesterolului /  ajuta la combaterea infectiilor respiratorii si intestinale / intarirea sistemului imunitar / in lupta impotriva asteniei de primavara.
 
Mierea cu nuca recomandata de Coltul Romanesc este produsa  de Sanatate Dulce in Transilvania, pe Valea Barcaului si este 100% naturala. Materia primă folosită este luată direct de la producători, fiind testată în prealabil, provine dintr-un mediu curat şi fără poluare. Apicultorii care o pregatesc  folosesc practici agricole tradiţionale şi prietenoase cu albinele si mediul înconjurător.Tehnologia şi echipamentele folosite în ambalarea produselor corespund standardelor înalte de calitate şi siguranţă alimentară. Aspectul translucid al produsului se datorează tehnologiei de filtrare care permite filtrarea mierii fără a o încălzi la temperaturi mai mari de 35 grade  (care ar duce la pierderea proprietăților naturale și terapeutice ale mierii).
 
Cumpărând mierea de pe Valea Barcăului, de la Sanatate Dulce, contribui în mod direct la educaţia şi formarea profesională a copiilor şi tinerilor din mediul rural şi la susţinerea micilor producatori locali si oferi o şansă pentru o viaţă mai bună membrilor comunităţii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugată.
Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)