Mai Multe Vizualizări

Miere cu polen si propolis 260 g

17.5 RON
COD: VB008
Pulberea miraculoasa a polenului, imbogateste cu aroma sa plina de sanatate dulceata mierii. Daca mai adauga si propolisul, aceasta adevarata minune a naturii, se creaza cel mai sanatos mix posibil. Este un produs terapeutic fabulous, care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa.
17,50 RON
sau

În Stoc

Descriere
Ce ne ofera?
Pe langa principalii componenti ai mierii precum substantele zaharoase si nezaharoase, vitamine (B1, B2, B6, PP, B12, H, C), saruri si minerale, acest mix de miere aduce un plus de sanatate prin proprietatile nutritive date de polen si propolis : polenul este bogat in special in antioxidanti, provitamina A, vitamina C si vitamina E, iar propolisul contine aminoacizi liberi, flavonoide, calciu, magneziu , fier şi substanţe cu rol antibiotic.
 Cum ne ajuta?
In problemele digestive / in ameliorarea astmului /imbunatatirea circulaţiei sanguine / pentru combaterea insomniilor sau a tusei / protectie contra cancerelor hormonodependente (cancer de san, cancer de prostate/ nerecomandat celor alergici la polen
 
Mierea cu polen si propolis recomandata de Coltul Romanesc este produsa  de Sanatate Dulce in Transilvania, pe Valea Barcaului si este 100% naturala. Materia primă folosită este luată direct de la producători, fiind testată în prealabil, provine dintr-un mediu curat şi fără poluare. Apicultorii care o pregatesc  folosesc practici agricole tradiţionale şi prietenoase cu albinele si mediul înconjurător.Tehnologia şi echipamentele folosite în ambalarea produselor corespund standardelor înalte de calitate şi siguranţă alimentară. Aspectul translucid al produsului se datorează tehnologiei de filtrare care permite filtrarea mierii fără a o încălzi la temperaturi mai mari de 35 grade  (care ar duce la pierderea proprietăților naturale și terapeutice ale mierii).
 

Cumpărând mierea de pe Valea Barcăului, de la Sanatate Dulce, contribui în mod direct la educaţia şi formarea profesională a copiilor şi tinerilor din mediul rural şi la susţinerea micilor producatori locali si oferi o şansă pentru o viaţă mai bună membrilor comunităţii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugată.

Informaţii
Informaţii adiţionale
1 Recenzie(i)
Adăugare Recenzie Proprie
super sanatos

super buna combinatia. revin cu o comanda curand

- Bianca, Brasov on 25.04.2017