Mai Multe Vizualizări

Miere cu prune uscate 275 g

15.25 RON
COD: VB006

Prunele uscate incarca cu aroma lor delicioasa mierea pentru a da nastere unei tratatii delicioase, cu dichis, asa cum se intampla in vremurile vechi, in care prunele uscate din Valea Barcaului porneau in care incarcate “ochi”, pana la curtile imparatesti din toata Europa.

15,25 RON
sau

În Stoc

Descriere
Ce ne ofera?
Fibre, omega 3, grasimi nesaturate, proteine, saruri minerale, provitamina A, vitaminele B1 si B2, E, vitamina C.
Cum ne ajuta?
Fortifica sistemul nervos / combat starile de oboseala / stimuleaza tranzitul intestinal/ creste imunitatea / ca decongestiv, detoxifiant si remediu impotriva intoxicatiilor alimentare severe / inlatura starile de agitatie si nervozitate.
 
Mierea cu prune uscate recomandata de Coltul Romanesc este produsa  de Sanatate Dulce in Transilvania, pe Valea Barcaului si este 100% naturala. Materia primă folosită este luată direct de la producători, fiind testată în prealabil, provine dintr-un mediu curat şi fără poluare. Apicultorii care o pregatesc  folosesc practici agricole tradiţionale şi prietenoase cu albinele si mediul înconjurător.Tehnologia şi echipamentele folosite în ambalarea produselor corespund standardelor înalte de calitate şi siguranţă alimentară. Aspectul translucid al produsului se datorează tehnologiei de filtrare care permite filtrarea mierii fără a o încălzi la temperaturi mai mari de 35 grade  (care ar duce la pierderea proprietăților naturale și terapeutice ale mierii).

Cumpărând mierea de pe Valea Barcăului, de la Sanatate Dulce, contribui în mod direct la educaţia şi formarea profesională a copiilor şi tinerilor din mediul rural şi la susţinerea micilor producatori locali si oferi o şansă pentru o viaţă mai bună membrilor comunităţii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugată.

Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)