Mai Multe Vizualizări

Miere cu scortisoara 280 g

15 RON
COD: VB011

Gustul delicat al mierii de salcam si parfumul proaspat, dulce si reconfortant al scorțisoarei, creaza o crema delicioasa, recomandata atat in curele de slabire cat si ca ingredient pentru bucatariile in care se gatesc dulciuri delicioase. Nu veti rezista insa sa nu o mancati si goala, pur si simplu!

15,00 RON
sau

În Stoc

Descriere
Ce ne ofera?
Mierea cu scortisoara contine vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E, K si minerale foarte importante: calciu, magneziu, fier, potasiu, fosfor, sodiu, seleniu si zinc.
Cum ne ajuta?
In lupta impotriva imbatranirii datorata stresului / benefica pentru stimularea functionarii sistemului imunitar / in combinatie cu mierea, scortisoara este un aliat de nadejde in lupta cu raceala / impotriva bolilor de inima / scade colesterolul / perfecta in curele de slabire / protejeaza vezica urinara / eficienta in tratarea cancerului stomacal si osos / poate vindeca definitiv ulcerul si gastrita;
 
Mierea cu scortisoara recomandata de Coltul Romanesc este produsa  de Sanatate Dulce in Transilvania, pe Valea Barcaului, in zona despre care John Akeroyd spunea ca se produce, probabil, cea mai buna miere din Europa, datorita biodiversitatii de aici. Miere 100% naturala in combinatie cu scortisoara pura, de cea mai buna calitate.  Materia prima de baza  este luata direct de la producatori, fiind testata în prealabil, provine dintr-un mediu curat şi fara poluare. Apicultorii care o pregatesc, folosesc practici agricole traditionale si prietenoase cu albinele si mediul inconjurator.Tehnologia si echipamentele folosite in ambalarea produselor, corespund standardelor inalte de calitate si siguranta alimentara. Aspectul translucid al produsului se datoreaza tehnologiei de filtrare care permite filtrarea mierii fara a o incalzi la temperaturi mai mari de 35 grade  (lucru care ar duce la pierderea proprietăților naturale și terapeutice ale mierii).
 
Cumparand mierea de pe Valea Barcaului, de la Sanatate Dulce, contribui in mod direct la educarea şi formarea profesionala a copiilor si tinerilor din mediul rural, la sustinerea micilor producatori locali si oferi o sansa pentru o viata mai buna membrilor comunitatii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugata.
Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)