Mai Multe Vizualizări

Miere de padure 1000 g

40 RON
COD: VB025

Mierea de mana de padure, este cea mai bogata miere in vitamne si minerale si nu se obtine din nectarul florilor. Este singura miere care nu contine polen, este o miere ne-florala, obtinuta de pe seva frunzelor  si a trunchiurilor de copaci. Recomandata pentru intarirea sistemului imunitar.

40,00 RON
sau

În Stoc

Descriere
Ce ne ofera? 
Inhibina, dextrin si substante minerale, aminoacizi  enzyme, continut de 20 de ori mai bogat in minerale (Ca, Mg, Fe) decat alte tipuri de miere.
Cum ne ajuta? 
La intarirea sistemului imunitar /  combaterea anemiei / prevenirea infectiilor cailor respiratorii / energizare / proprietati antiseptic / Are o culoare inchisa si se poate pastra ani de zile in forma lichida.
 
Mierea de padure recomandata de Coltul Romanesc este produsa  de Sanatate Dulce in Transilvania, pe Valea Barcaului, in zona despre care John Akeroyd spunea ca se produce, probabil, cea mai buna miere din Europa, datorita biodiversitatii de aici. Miere 100% naturala.  Materia prima folosita este luata direct de la producatori, fiind testata în prealabil, provine dintr-un mediu curat şi fara poluare. Apicultorii care o pregatesc, folosesc practici agricole traditionale si prietenoase cu albinele si mediul inconjurator.Tehnologia si echipamentele folosite in ambalarea produselor, corespund standardelor inalte de calitate si siguranta alimentara. Aspectul translucid al produsului se datoreaza tehnologiei de filtrare care permite filtrarea mierii fara a o incalzi la temperaturi mai mari de 35 grade  (lucru care ar duce la pierderea proprietăților naturale și terapeutice ale mierii)
Cumparand mierea de pe Valea Barcaului, de la Sanatate Dulce, contribui in mod direct la educarea şi formarea profesionala a copiilor si tinerilor din mediul rural, la sustinerea micilor producatori locali si oferi o sansa pentru o viata mai buna membrilor comunitatii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugata.

Recomandare Coltul Romanesc: Pentru a se pastra cele 70 de substanțe bioactive testate in miere, trebuie evitata incalzirea si expunerea acesteia la razele solare!

Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)