Mai Multe Vizualizări

-9%

Miere de salcam 500 g

20.0000 RON
COD: VB016

Cu un continut redus de zahar este asimilata foarte usor de organism, oferind energie si substante bioactive si nutritive. Delicat precum mirosul florilor de salcam, nectarul incolor si cristalin te imbie sa-i descoperi subtilitatea. Miere buna de salcam, sanatoasa si aromata.

Preț normal: 22,00 RON

Special Price 20,00 RON

sau

În Stoc

Descriere
 
Ce ne ofera?
 
Vitaminele B1, B6, B12, enzime, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici, dextrina, compusi ai azotului si un continut de fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere(41,7 %). Contine 10% zaharoza si maltoza, precum și 34,7% glucoza.
 
Cum ne ajuta?  Este cea mai buna alegere pentru diabetici, datorita continutului mic de zaharoza / are proprietati calmante / este un bun stimulent si pentru activitatea cardiac /  infectii bronho-pulmonare, impotriva astmului, guturaiului, reumatismului / ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine / Mierea de salcam cristalizeaza cel mai greu, iar la temperaturi joase se poate pastra in forma lichida o perioada îndelungată.
 
Mierea de salcam recomandata de Coltul Romanesc este produsa  de Sanatate Dulce in Transilvania, pe Valea Barcaului, in zona despre care John Akeroyd spunea ca se produce, probabil, cea mai buna miere din Europa, datorita biodiversitatii de aici. Miere 100% naturala.  Materia prima folosita este luata direct de la producatori, fiind testata în prealabil, provine dintr-un mediu curat şi fara poluare. Apicultorii care o pregatesc, folosesc practici agricole traditionale si prietenoase cu albinele si mediul inconjurator.Tehnologia si echipamentele folosite in ambalarea produselor, corespund standardelor inalte de calitate si siguranta alimentara. Aspectul translucid al produsului se datoreaza tehnologiei de filtrare care permite filtrarea mierii fara a o incalzi la temperaturi mai mari de 35 grade  (lucru care ar duce la pierderea proprietăților naturale și terapeutice ale mierii).
Cumparand mierea de pe Valea Barcaului, de la Sanatate Dulce, contribui in mod direct la educarea şi formarea profesionala a copiilor si tinerilor din mediul rural, la sustinerea micilor producatori locali si oferi o sansa pentru o viata mai buna membrilor comunitatii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugata.
 
Recomandare Coltul Romanesc: Pentru a se pastra cele 70 de substanțe bioactive testate in miere, trebuie evitata incalzirea si expunerea acesteia la razele solare!

* Mierea de salcam cristalizeaza cel mai greu, iar la temperaturi joase se poate pastra in forma lichida o perioada îndelungată.

Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)