Mai Multe Vizualizări

Miere poliflora 500 g

15.8 RON
COD: VB015

Aceasta miere speciala insumeaza nectarul a sute de tipuri de flori, cules de albine harnice de pe pajistile din Valea Barcaului, o zona curate, nepoluata, cu caracteristici natural de cea mai buna calitate. Imbunatateste digestia si activitatea inimii. Miere buna poliflora, sanatoasa si aromata.

15,80 RON
sau

În Stoc

Descriere
Ce ne ofera?
Zaharuri simple, fructoză, glucoză, vitaminele A, B, B1, B5, B6, precum și C, D, E, enzime și minerale (potasiu, calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, mangan).
 
Cum ne ajuta?
Stimuleaza pofta de mancare / imbunatatește digestia  / ajuta functiile ficatului / are rol antiseptic / are efect calmant asupra sistemului nervos / combate durerile fizice / intareste sistemul osos / este recomandat pentru tratarea anorexiei / imbunatateste activitatea inimii.
 
Mierea poliflora recomandata de Coltul Romanesc este produsa  de Sanatate Dulce in Transilvania, pe Valea Barcaului, in zona despre care John Akeroyd spunea ca se produce, probabil, cea mai buna miere din Europa, datorita biodiversitatii de aici. Miere 100% naturala.  Materia prima folosita este luata direct de la producatori, fiind testata în prealabil, provine dintr-un mediu curat şi fara poluare. Apicultorii care o pregatesc, folosesc practici agricole traditionale si prietenoase cu albinele si mediul inconjurator.Tehnologia si echipamentele folosite in ambalarea produselor, corespund standardelor inalte de calitate si siguranta alimentara. Aspectul translucid al produsului se datoreaza tehnologiei de filtrare care permite filtrarea mierii fara a o incalzi la temperaturi mai mari de 35 grade  (lucru care ar duce la pierderea proprietăților naturale și terapeutice ale mierii).
Cumparand mierea de pe Valea Barcaului, de la Sanatate Dulce, contribui in mod direct la educarea şi formarea profesionala a copiilor si tinerilor din mediul rural, la sustinerea micilor producatori locali si oferi o sansa pentru o viata mai buna membrilor comunitatii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugata.
Recomandare Coltul Romanesc: Pentru a se pastra cele 70 de substanțe bioactive testate in miere, trebuie evitata incalzirea si expunerea acesteia la razele solare!
Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)