Mai Multe Vizualizări

Prune uscate cu nuca 250 g

17.5 RON
COD: VB005

Adevarate delicatese apetisante, incarcate de traditie si aroma, o tratatie care te surprinde prin miezul crocant de nuca ce il gasesti in mijlocul prunei impecabil uscate! Stiati ca pe vremuri aceste delicatese luau calea marilor curti imparatesti din Europa, incarcate in care cu boi ce plecau cu zecile de pe Valea Barcaului?

17,50 RON
sau

În Stoc

Descriere
Ce ne ofera ?
Bogate in Omega 3, grasimi, proteine, saruri minerale, provitamina A, vitaminele B1 si B2, C, E.
Cum ne ajuta ?
Recomandate pentru scaderea colesterolului / tratarea afectiunilor cardiovasculare / in combaterea diabetului si reumatismului / mentinerea unei presiuni sanguine normale si a bunei functionari a inimii / ajuta tranzitul intestinal;
 
 
Prunele uscate recomandata de Coltul Romanesc provin de la Sanatate Dulce din Transilvania, de pe Valea Barcaului si este un produs  100% natural. Fructele sunt luate direct de la producători, fiind testate in prealabil, provin dintr-un mediu curat si fara poluare. Tehnologia şi echipamentele folosite în ambalarea produselor corespund standardelor inalte de calitate si siguranta alimentara. Cumparand  fructe uscate de pe Valea Barcaului, de la Sanatate Dulce, contribui in mod direct la educatia si formarea profesionala a copiilor si tinerilor din mediul rural si la sustinerea micilor producatori locali si oferi o sansa pentru o viata mai buna membrilor comunitatii care din consumatori de resurse, prin valorificarea produselor locale, devin generatori de valoare adaugată.
Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)