Mai Multe Vizualizări

Vin spumant Silvania Premium 750 ml Demisec

29 RON
COD: SS002

Vinul spumant SILVANIA, face parte din elita rarelor vinuri spumante romanesti, obtinute prin metoda traditionala „Champenoise” (refermentarea naturala a vinului in sticla, timp de peste un an). Vin spumant Silvania Premium Demisec este ambalat clasic.

29,00 RON
sau

În Stoc

Descriere

Podgoria Silvania este renumita in Romania inca din 1974, cand a scos pe piata prima linie de spumante romanesti de cea mai buna calitate. De atunci a primit numeroase medalii si este recunoscuta pe plan mondial.  În hrubele adanci si intinse de la Magura Simleului, aflate la 60 m sub stancă, cu galerii in lungime de aproape 4 km, se indeplinesc conditiile ideale care sa scoata la lumina un spumant desavarsit.

Procesul Champenoise  este unul delicat. Dureaza aproximativ un an de zile, dupa care buteliile raman la maturat si invechit pe drojdii special selectionate, pentru cel putin inca un an, timp in care aceste transformari aduc un aport calitativ si o specificitate insemnata vinului spumant .

Poate fi  un cadou impecabil,  dar și un spumant care poate fi servit la diferite ocazii speciale. Silvania are capaciatea sa faca din fiecare ocazie una cu adevarat speciala, datorita gustului sau unic, tonifiant, care ofera pofta nelimitata de viata.

Informaţii
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)